Puheenaiheet Chelsean ympärillä ovat henkilöityneet parin viimeisen kauden ajan maalivahti Kepa Arrizabalagaan. Chelsea osti baskiveskarin ennätyksellisellä 80 miljoonan euron siirtosummalla kesällä 2018.

Kaikki lontoolaisseuraa tarkkailleet kuitenkin tietävät, ettei Arrizabalaga ole onnistunut odotetulla tavalla Chelseassa. Lontoolaisseuran maalilla nähtiin Kepan haparoidessa Willy Caballero, ja täksi kaudeksi Chelsea hankki Rennes-vahti Edouard Mendyn.

Arrizabalagan aika on käymässä vähiin Chelseassa. Nyt italialaislehti Gazzetta dello Sport kirjoittaa, että Frank Lampardin joukkueeseen tavoitellaan vahvistusta Serie A:n Udinesesta. Maalivahti Juan Musso kiinnostaa The Bluesissa.

Musso on 26-vuotias argentiinalaisvahti, joka on pelannut yhden ottelun Argentiinan maajoukkueessa. Musson perässä on Gazzetta dello Sportin mukaan myös Paris Saint-Germain. Musson hinnaksi arvioidaan peräti 30 miljoonaa euroa.

Mussolla on sopimus Udinesen kanssa vuoteen 2023 asti, mutta seura on italialaislehden tietojen mukaan päättänyt, että Musson voi päästää menemään. Udinesella nimittäin on mietittynä seuraaja, joka on Porderonen Samuel Perisan.

Musso on pelannut tällä kaudella seitsemän peliä Italian pääsarjassa. Hän siirtyi Udineseen Argentiinasta vuonna 2018.