Arsenalin hälyttävät maalinteko-ongelmat kauden 2020-21 alussa voi laittaa puhtaasti epäonnen piikkiin, sanoo joukkueen keskuspuolustaja Rob Holding, jonka mukaan Tykkimiehet tarvitsisivat vain hitusen tuuria saadakseen homman taas rullaamaan.

Arsenalin alkukausi on seurahistorian huonoin peräti 39 vuoteen. Mikel Artetan miehistö on kerännyt 11 ensimmäisestä valioliigaottelustaan vain 13 pistettä ja makaa tällä hetkellä sarjataulukon 15. sijalla, lähempänä putoamisviivaa kuin sarjan kärkisijoja.

Arsenalin maalinteko-ongelmat ovat nousseet kuitenkin ryhmän selkeimmäksi ongelmakohdaksi, sillä joukkue on onnistunut tekemään vain kaksi maalia viimeisen seitsemän valioliigaottelun aikana.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

B/R Football

@brfootball
Premier League goals this season:

Son—10
Arsenal—10

Sunnuntain Pohjois-Lontoon derbyssä Arsenal jäi jälleen kerran nollille, kun Tottenham voitti ottelun 2-0-lukemin.

– Meillä on meneillään ajanjakso, jonka aikana onni ei vain ole puolellamme, Holding kertoi Arsenalin virallisilla verkkosivuilla.

[readmore from=Arsenal]

– Ehkä me tarvitsemme vain sen yhden kimmokkeen, jonka jälkeen pallo voisi valua verkon perukoille. Se toisi hyökkääjille taas itseluottamusta, joka auttaisi heitä tekemään lisää maaleja.

– On turhauttavaa seurata alakerrasta, kun me painostamme ja yritämme luoda niin monta maalipaikkaa kuin mahdollista. Me tarvitsemme vain hieman tuuria.

– Meillä oli [Tottenhamia vastaan] niin monta maalipaikkaa toisella jaksolla, mutta me emme vain saaneet palloa sisään. Se on ollut ongelma jo jonkin aikaa.

LUE MYÖS: