Manchester Unitedin keskikentällä vuosina 2007-2011 luutineella Owen Hargreavesilla on mielessään täsmähankinta, nostamaan seura uuteen kukoistukseen.

Kanadalaissyntyinen 39-vuotias aloitti uransa Saksassa, ja katsoo maan suuntaan myös nyt. Hänen mielestään Unitedin seuraorganisaatiosta puuttuu merkittävä lenkki, Ed Woodwardin ja Ole Gunnar Solskjærin väliltä. Tähän koloon, urheilutoimenjohtajaksi sopisi Hargreavesin mielestä loisteliaasti Ralf Rangnick.

– En usko, että parempaa henkilöä on mahdollista löytää. Hän oli arkkitehti RB Leipzigin projektissa, joka johti Mestarien liigan välieriin pelaajilla, jotka eivät mahtuneet terävimmän huipun seuroihin.

Rangnickiin liitetään monen ison pelaajan nimi.

Naby Keïta, Sadio Mané, Joshua Kimmich, Erling Håland, kaikki heistä ovat nousseet hänen kauttaan. Urheilutoimenjohtajaksi tarvitaan juuri sellainen henkilö, joka osaa löytää piilotetut jalokivet. Kylian Mbappén nimeäminen tavoitteeksi on turhan helppoa, Hargreaves sanoi BT Sportsille.