Jürgen Klopp on vahvistanut, että Liverpoolin laitahyökkääjä Diogo Jota ja laitapuolustaja Kostas Tsimikas loukkaantuivat lievästi keskiviikon Mestarien liiga -ottelussa Midtjyllandia vastaan.

Liverpool matkustaa sunnuntaina sarjanousija Fulhamin vieraaksi Valioliigan 12. ottelukierroksella. Kaksikon pelaaminen ottelussa on epävarmaa, mutta Klopp pystyi välittämään sairastuvalta myös hyviä uutisia.

Takareitensä Brightonia vastaan satuttanut Alisson saattaa palata sunnuntaina tolppien väliin. Brassitorjujaa paikkasi kolmessa viime ottelussa vakuuttavasti esiintynyt 22-vuotias irlantilaislupaus Caoimhin Kelleher.

LUE MYÖS: FPL: Mohamed Salah selkeä ykkösvaihtoehto GW12:n kapteeniksi – näitä kärkimiehiä ei kuitenkaan kannata unohtaa

– Alisson palaa harjoituksiin tänään (perjantaina). Jos kaikki menee harjoituksissa hyvin, niin hän pelaa (Fulhamia vastaan), Klopp kertoi lehdistölle ottelun alla.

[readmore from=Liverpool]

– Meillä on myös muutamia vaivoja, sanoisin, mutta meidän on tarkkailtava tilannetta. Diagnoosi ei ole vielä täysin valmis.

– Kostasin kohdalla meidän on katsottava. Diogo loukkasi itseään myös – luulen että siinä oli kaikki siitä ottelusta.

Alex Oxlade-Chamberlain on Kloppin mukaan palannut myös Liverpoolin harjoituksiin. Thiago, James Milner ja Xherdan Shaqiri pysyvät kuitenkin sivussa.