Tottenhamin manageri José Mourinho on nimetty Valioliigan marraskuun manageriksi. Portugalilaisluotsi vahvisti uutisen omalla Instagram-tilillään jo ennen kuin sarja ehti julistaa hänet palkinnon voittajaksi omissa tiedotuskanavissaan.

Mourinho johdatti Tottenhamin sarjakärkeen voittamalla marraskuun neljästä ottelustaan kolme peliä. Brighton, West Brom ja Manchester City jäivät kaikki pohjoislontoolaisten jalkoihin ennen maalitonta tasapeliä Chelsean vieraana.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jose Mourinho (@josemourinho) jakama julkaisu

– Tässä lukee kuukauden manageri, mutta minusta tämä palkinto kuuluu parhaalle joukkueelle tai henkilökunnalle, Mourinho sanoi tuoreessa videopäivityksessään poseeratessaan kameroille palkintonsa ja valmennustiiminsä kanssa.

[readmore from=Tottenham]

– Tässä on kyse pelaajista ja kaikista näistä ihmisistä minun rinnallani: valmentajista, apumiehistä, urheilutieteilijöistä, analyytikoista ja muista, jotka eivät ole täällä mutta tekevät kovaa työtä.

– Kiitos tästä! Mutta se ei ole kuukauden manageri -palkinto, se on kuukauden joukkue ja kuukauden henkilökunta -palkinto, Mourinho päätti.

Ehdokkaina kuukauden manageriksi olivat myös Frank Lampard – joka kasvatti Chelsean pistesaldoa marraskuussa myös 10 pisteen verran – West Hamin käskyttäjä David Moyes sekä Manchester United -luotsi Ole Gunnar Solskjær.

LUE MYÖS: