Timo Werner ja Kai Havertz etsivät yhä parasta virettään Chelsean paidassa, eikä seuran entinen hyökkääjä Tony Cascarino ole vielä lainkaan vakuuttunut saksalaiskaksikon esityksistä.

Frank Lampard käytti kesällä yhteensä 133 miljoonaa euroa siirtokassastaan Bundesliigan viime kauden tähtinimiin. Englantilaisluotsi ei kuitenkaan ole vielä saanut täyttä potentiaalia irti kummastakaan jättihankinnasta.

Chelsea jäi viime viikonloppuna nollille, kun se hävisi Evertonille 0-1 vieraissa. Cascarinon mielestä joukkue näytti pelaavan välillä vain yhdeksällä miehellä, kun Werner ja Havertz jäivät kokonaan pelin ulkopuolelle.

– Timo Werner kompuroi taas. Hän ole tehnyt maalia kuuteen otteluun. Näin hänen esityksensä Rennesiä vastaan ja minun mielestäni hän suoriutui todella huonosti, Cascarino sanoi talkSPORTille.

LUE MYÖS: Chelsealla huono arpaonni – yksi mieletön kohtaaminen luvassa Mestarien liigassa!

– Hän on kuolettavan nopea ja hänen maalisaldonsa on kova, joten totta kai minä odotan häneltä samanlaista jälkeä Chelsean paidassa.

– Hänellä oli kuitenkin todella paljon vaikeuksia [Evertonia vastaan]. Kai Havertz myös, oli aivan pelin laitamilla – ja hän on toinen erittäin taitava pelaaja.

[readmore from=Chelsea]

– Välillä minusta tuntui siltä, kuin Chelsea olisi pelannut kahden miehen vajaalla. He eivät saaneet mitään aikaiseksi. [Olivier] Giroud ei saanut minkäänlaista tarjoilua.

Werner, 24, on sekä tehnyt että alustanut neljä maalia 12 valioliigaotteluun tällä kaudella. Havertz, 21, on sen sijaan osunut 10 sarjapeliin vain kerran, mutta syöttänyt kaksi maalia.

Viime kaudella Werner takoi RB Leipzigille Bundesliigassa häikäisevät tehot 28+8 ja Havertz puolestaan Leverkusenille tehot 12+6.

LUE MYÖS: