Liverpool-puolustaja Trent Alexander-Arnoldin piikittelevä vastaus José Mourinholle on herättänyt paljon huomiota Valioliigan kärkikamppailun jälkeen.

Tottenham tuhlasi ainakin kaksi hyvää maalipaikkaa toisella jaksolla, kun se hävisi Anfieldilla 1-2-lukemin Roberto Firminon ratkaistua keskiviikon ottelun Liverpoolin hyväksi aivan lisäajan partaalla.

Mourinho ei ollut lopputulokseen lainkaan tyytyväinen, sillä hänen mielestään lontoolaiset pelasivat ottelussa Liverpoolia paremmin. Tappion jälkeen portugalilaisluotsi kävi lyhyen välienselvittelyn Jürgen Kloppin kanssa ja paljasti, mitä hän saksalaiselle sanoi.

– Totesin hänelle, että paras joukkue hävisi. Hän oli eri mieltä, mutta se on hänen mielipiteensä, Mourinho kertoi ottelun jälkeen Amazon Primelle katkeran oloisena.

LUE MYÖS: ”Luulin, että hän vitsaili!” – Jürgen Klopp avasi hänen ja José Mourinhon välienselvittelyä

Juhliessaan voittoa ja Liverpoolin nousua sarjakärkeen, Alexander-Arnold julkaisi sosiaalisen median kanaviinsa kuvan joukkueen voitonjuhlista Mourinhon kommenttiin viittaavalla kuvatekstillä: ”Paras joukkue voitti.”

Useat Liverpoolin pelaajat olivat Alexander-Arnoldin kanssa samaa mieltä, mukaan lukien valioliigadebyyttinsä tehnyt Rhys Williams, joka kommentoi joukkuetoverinsa Instagram-päivitykseen: ”Sano se kovempaa veli, jotta ihmiset takanakin kuulevat!”

Jos allaoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Trent Alexander-Arnold

@TrentAA
Best team won 😊

LUE MYÖS: