Liverpoolin huippuluotsi Jürgen Klopp on valittu vuoden 2020 miesten parhaaksi valmentajaksi FIFA:n The Best -gaalassa torstai-iltana. Palkinnon muihin finalisteihin lukeutuivat Marcelo Bielsa ja Hans-Dieter Flick.

Klopp johdatti Liverpoolin kaudella 2019-20 ylivoimaiseen Valioliigan voittoon. Flick oli kuitenkin selvä ennakkosuosikki vuoden valmentaja -palkinnon voittajaksi, sillä hän valmensi Bayern Münchenin viime kaudella sekä Bundesliigan, Saksan Cupin, Mestarien liigan, UEFA Super Cupin sekä Saksan supercupin voittoon.

LUE MYÖS: Puskás: Valioliigatähden huikea soolomaali julistettiin vuoden hienoimmaksi – katso osuma tästä

Klopp nimettiin vuoden valmentajaksi myös viime vuonna, johdatettuaan Liverpoolin Mestarien liigan voittoon. Hän on ensimmäinen valmentaja, joka on voittanut kyseisen kunnian kahdesti peräkkäin.

FIFA

@FIFAcom
🏆🏆 It's back-to-back crowns for Jurgen Klopp! Congratulations to the @LFC boss on becoming the first to win #TheBest FIFA Men's Coach twice 🔴

#FIFAFootballAwards