ESPN:n saamien tietojen mukaan Juventus on valmis tarjoamaan sekä Paulo Dybalaa että Federico Bernardeschia vaihdossa Paul Pogbasta, jonka odotetaan lähtevän Manchester Unitedista ensi kesään mennessä.

Pogban agentti Mino Raiolan kuohuttaneet kommentit asiakkaansa United-uran päättymisestä ovat saaneet Juventuksen varuilleen. Torinolaisseura haluaa ehdottomasti tuoda Pogban ensi kesänä takaisin Italiaan, josta hän siirtyi vuonna 2018 Old Traffordille 105 miljoonalla eurolla.

Juventuksen taloudellinen tilanne on kuitenkin heikentynyt koronaviruspandemian aikana sen verran paljon, ettei sillä ole varaa hankkia Pogbaa ilman houkuttelevaa vaihtotarjousta.

Unitedille onkin ESPN:n mukaan välitetty jo tieto siitä, että sekä Dybala että Bernardeschi olisivat näiltä näkymin saatavilla, jos Pogban annettaisiin siirtyä ensi kesänä toiseen suuntaan.

Paulo Dybala on ollut aiemminkin yhdistettynä Manchester Unitediin. Kuva: Getty Images

LUE MYÖS: Englantilaislehti maalailee hullua megasiirtoa – voisiko Cristiano Ronaldo palata Manchester Unitediin?

Dybala oli tiettävästi lähellä siirtyä Old Traffordille vuonna 2019, mutta manageri Ole Gunnar Solskjær torjui potentiaalisen pelaajakaupan kuultuaan argentiinalaiskärjen omasta toiveesta jäädä Juventukseen.

[readmore from=Paul-Pogba]

Sen jälkeen Dybalan tilanne Torinossa on kuitenkin saanut uusia käänteitä.

Neuvottelut jatkosopimuksesta eivät ole 27-vuotiaan hyökkääjän mukaan edenneet, vaikka Juventuksen puheenjohtaja Andrea Agnelli väittää toista. Jos osapuolet eivät pääse sopuun uudesta diilistä, saattaisi Dybala viimein suostua siirtymään Manchester Unitediin.

Pogban, 27, sopimus Old Traffordilla umpeutuu puolestaan vuonna 2022, jonka jälkeen hänestä tulee vapaa agentti. Manchester United ei kuitenkaan aio myydä Ranskan maajoukkuemiestä halvalla eteenpäin, kiusasi Raiola seuraa miten paljon tahansa.

LUE MYÖS: