Tammikuun siirtoikkuna lähestyy. Se tietää sitä, että spekulaation ja huhujen määrä kasvaa kiihtyvällä tahdilla.

Oman kortensa kekoon kantoi englantilainen The Independent perjantaina. Lehti nosti esille erään skenaarion, joka varmasti innostaisi monia futisfaneja.

[readmore from=paul-pogba]

Independent nimittäin maalaili sellaista mahdollisuutta, että Manchester United päästäisi Paul Pogban takaisin Juventukseen. Pogban agentti Mino Raiola on aiheuttanut närkästystä viime aikoina puhumalla julkisesti asiakkaansa tilanteesta Manchesterissa.

Ranskalaispelaajasta ja tämän agentista on alkanut muodostua seuralle pienimuotoinen ongelma, mutta Juventuksessa Pogbasta pidetään yhä kovasti. Juventuksella puolestaan on yksi pelaaja, jonka varmasti kaikki Unitedin kannattajat haluaisivat takaisin: Cristiano Ronaldo.

Koronaviruksen aiheuttama taloudellinen epävarmuus vaikeuttaa sitä, että Juventus pystyisi ostamaan Pogbaa. Etenkin tällä hetkellä ajatus on hieno, mutta hankalampi toteuttaa, sillä esimerkiksi juuri Ronaldo ei ole torinolaisseuralle halpa pelaaja.

Siksi Independentin mukaan voisikin olla mahdollista, että seurat pääsisivät yhteisymmärrykseen harvinaisen kovasta vaihtokaupasta. Voisiko Pogba siirtyä Juventukseen vaihdossa Ronaldoon?

Idea kuulostaa jopa hullulta, mutta Independent muistuttaa jutussaan, ettei kauppa ole mahdoton − jalkapallossa kun on ennenkin todistettu uskomattomia käänteitä.