Liverpool murskasi lauantaina Crystal Palacen peräti 7-0 ja johtaa Valioliigaa. Kulisseissa kuitenkin hieman kuohuu.

Egyptin maajoukkuelegenda ja Mohamed Salahin ystävä Mohamed Aboutrika paljasti, ettei Salah voi tällä hetkellä erityisen hyvin.

– Juttelin Salahin kanssa puhelimessa hänen tilanteestaan Liverpoolissa. Hän on pettynyt, mutta se ei ikinä tule vaikuttamaan hänen otteisiinsa kentällä, Aboutrika sanoi beIN Sportsille Goalin mukaan.

– Tiedän, ettei Salah ole onnellinen Liverpoolissa. Hän kertoi minulle syyt siihen, miksei hän ole onnellinen, mutta ne ovat salaisuuksia enkä voi puhua niistä julkisesti.

Yhden syyn Aboutrika kuitenkin kertoi.

– Salah oli vihainen, kun häntä ei nimetty kapteeniksi Midtjylland-ottelussa.

[readmore from=Liverpool]

Aboutrikan mielestä ei ole lainkaan yllättävää, että Salah on yhdistetty siirtospekulaatioissa Espanjan jättiläisiin. Urallaan 105 ottelua Egyptin maajoukkueessa pelannut Aboutrika myös uskoo, että Liverpool on halukas myymään tähtensä.

– Jos Salah pelaisi tällä samalla tasolla Real Madridissa tai Barcelonassa, hän olisi jo voittanut Ballon d’Orin. On ihan normaalia, että espanjalaislehdet yhdistävät Salahin nimen Real Madridiin ja Barcelonaan.

– Minun nähdäkseni Liverpool harkitsee Salahin myymistä taloudellisten seikkojen vuoksi. Minulla ei ole vaikutusta Salahin päätöksiin. Hän on ystäväni ja veljeni, ja hän on tarpeeksi fiksu tietääkseen, mikä on paras ratkaisu hänelle.