Valioliigan puolustajalegendat sekä Sky Sportsin asiantuntijat Gary Neville ja Jamie Carragher ovat koonnet heidän oman tähdistönsä vuoden 2020 parhaista pelaajista Englannin pääsarjassa.

Tähdistökentällisestä löytyy peräti kuusi Liverpoolin pelaajaa, joiden lisäksi mukana ovat esimerkiksi kauden 2020-21 säkenöivästi aloittaneet Tottenham-hyökkääjät Harry Kane ja Heung-Min Son.

Bruno Fernandes ja Kevin De Bruyne olivat ainoat Manchesterin suurseurojen pelaajat kentällisessä, johon ei puolestaan mahtunut esimerkiksi yhtäkään Chelsean tai Arsenalin miestä.

Yllättävin valinta lienee kuitenkin Wolverhamptonin kapteeni Conor Coady, jonka vahvat esitykset kuluneen vuoden aikana ovat ansainneet hänelle paikan myös Englannin A-maajoukkueesta.

– Ehdolla olivat myös Eric Dier, Harry Maguire, Aymeric Laporte ja Tyrone Mings. Ottaen kuitenkin huomioon Wolvesin puolustusrekordin, murtautumisen Englannin miehistöön ja esimerkiksi Laporten missatut ottelut, Coadysta tuli valintamme, Neville perusteli Monday Night Footballin lähetyksessä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
✅ Coady
✅ Fernandes
✅ Son

@Carra23 and @GNev2 have picked their Premier League team of 2020 👇

Nevillen ja Carragherin vuoden 2020 Valioliiga-tähdistö:
Alisson; Alexander-Arnold, Coady, van Dijk, Robertson; De Bruyne, Henderson, Bruno Fernandes; Salah, Kane, Son.

LUE MYÖS: