Tottenhamin vastustajaksi FA Cupissa arvottu Marine FC arvioi, että se menettää kaikkiaan noin 100 000 puntaa potentiaalisia tuloja, koska se ei ole pystynyt päästämään katsojia seuraamaan sen etenemistä kilpailussa.

Englannin kahdeksanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Marine isännöi Tottenhamia 10. tammikuuta FA Cupin kolmannella kierroksella. Kyseessä on kilpailun historian suurin tasoero sarjaportaissa mitattuna.

Koronaviruspandemian takia Marine on joutunut pelaamaan kaikki FA Cupin ottelunsa suljettujen ovien takana. Marine toivoi, että se olisi voinut päästää 500 katsojaa seuraamaan peliä Spursia vastaan, mutta brittihallituksen uusien koronarajoitusten myötä ottelu pelataan ilman yleisöä.

– Uskolliset kannattajamme eivät ole päässeet seuraaman FA Cupin pelejämme Chester FC:tä, Colchester Unitedia, Havant & Waterloovilleä ja nyt myöskään Spursia vastaan, joten kaikki ottelut on pelattu ilman faneja, kommentoi Marine tiedotteessaan.

– Se tarkoittaa myös sitä, että he eivät pääse seuraamaan kiistatta FA Cupin maagisinta ottelua ikinä, kun Harry Kanen ja José Mourinhon kaltaiset nimet vierailevat Marinen luona.

– Se tarkoittaa myös sitä, että olemme menettäneet noin 100 000 puntaa potentiaalisia tuloja, mikä on katastrofaalinen isku tälle jalkapalloseuralle.

– Tämän lisäksi eräs sponsori vetäytyi 20 000 punnan arvoisesta mainospaketista ottelua varten.

Marine yrittää paikata menettämiään tuloja järjestämällä virtuaaliset arpajaiset Tottenham-ottelun yhteydessä.