Liverpool esiintyy valioliigakierroksen päättävässä ottelussaan maanantaina vanhoilla pelaajametsästysmaillaan, Southamptonissa. Tuttujen tapaamisia saatetaan nähdä odotettua enemmän, sillä isäntien maalilla pelaa mahdollisesti Fraser Forster.

Takavuosien Saints-muuri ei ole tällä kaudella pelannut vielä otteluakaan, Alex McCarthyn pitäessä ykkösveskarin paikkaa tiukasti. McCarthyn kerrottiin kuitenkin sunnuntai-iltana joutuvat karanteeniin koronatartunnan vuoksi. 31-vuotias oli ainoa positiivisen tuloksen Southamptonin leirissä viime testauskierroksella saanut henkilö.

Manageri Ralp Hasenhüttl sen sijaan palaa työpaikalleen, oltuaan myös eristyksissä vaimonsa saaman postiivisen koronatestituloksen vuoksi.

Nykyisistä Liverpool-pelaajista yhteistä Southampton-menneisyyttä on muiden muassa loukkaantuneella Virgil van Dijkilla ja Sadio Manélla. Vaikka seurojen välinen pelaajaliikenne on muuten ollut melko yksisuuntaista, on Saintsilla riveissään uuteen maalivireeseen yltynyt Danny Ings, joka historiaan kuuluu jaksoja Merseysiden punaisissa.

Lähde: Sky Sports