Liverpoolin pelaajalegenda Jamie Carragher sponsoroi sunnuntaina Marine FC:tä, joka isännöi tuolloin Tottenhamia FA Cupin kolmannella kierroksella.

Kahdeksannella sarjatasolla pelaava Marine sai hiljattain huonoja uutisia, kun ottelun sponsoriksi lupautunut yhteistyökumppani vetäytyi sopimuksestaan. Marine arvioi tiedotteessaan, että se on menettänyt kyseisen takaiskun lisäksi noin 100 000 puntaa potentiaalisia tuloja, koska se on joutunut pelaamaan kaikki FA Cupin ottelunsa suljettujen ovien takana koronapandemian vuoksi.

Marinen toiveissa oli ottaa 500 katsojaa seuraamaan ottelua Tottenhamia vastaan, mutta brittihallituksen uudet koronamääräykset torppasivat suunnitelman. Menetettyjen tulojen paikkaamiseksi Marine on käynnistänyt otteluun virtuaalisten lippujen myynnin, jonka kautta voi voittaa palkintopaketin.

Maanantaina Marine kertoi lisäksi, että Carragher, 42, sponsoroi joukkuetta sunnuntaina hyväntekeväisyysjärjestönsä JC23 Foundationin kautta. Carragherin asuu Marinen kotikulmilla Crosbyssa, ja hänen kerrotaan olevan vakiokävijä seuran peleissä. Liverpoolin Anfieldilta on vain 20 minuutin ajomatka Marinen kotistadionille Rossett Parkille.

– Me jäämme velkaa Jamielle ja JC23 Foundationille heidän tuestaan tähän Marinen maagiseen otteluun. JC23 Foundation tekee upeaa työtä auttamalla nuoria ihmisiä, eikä pelkästään Liverpoolissa vaan ympäri maailman. Olemme ylpeitä, kun saamme tehdä yhteistyötä heidän kanssaan tässä erityisessä tapahtumassa, kommentoi Marinen puheenjohtaja Paul Leary seuran tiedotteessa.

Marinen ja Tottenhamin välinen ottelu on historiallinen peli, sillä FA Cupissa ei ole koskaan ennen ollut yhtä suurta tasoeroa joukkueiden välillä sarjatasoissa mitattuna.

Marine Football Club

@MarineAFC
Now up to 4,700 - only 1,300 away from our record attendance!

We are delighted to announce that Liverpool legend @Carra23 has stepped in to replace the lost sponsorship deal. ❤️

Full story below:
marinefc.com/carragher-step…