Juventuksen päävalmentaja Andrea Pirlo on vahvistanut italialaisseuran kiinnostuksen Chelsean hyökkääjä Olivier Giroud’ta kohtaan.

Tammikuun siirtoikkuna on auki ja monet pelaajat etsivät itselleen uutta seuraa. Jäätyään taas penkille sunnuntain 1-3-tappiossa Manchester Cityä vastaan, on myös Giroud ison päätöksen edessä.

Giroud on pelannut vain yhdeksässä Chelsean 17 valioliigaottelusta. Frank Lampard näkee hänet yhä tärkeänä pelaajana joukkueelle, mutta ailahteleva peliaika ei puhu väitteen puolesta.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps on toitottanut Giroud’lle useampaan otteeseen, että hänen on pelattava säännöllisesti varmistaakseen paikkansa kesän 2021 EM-kisakoneessa.

Nyt Juventus on liittynyt 34-vuotiaan lukuisten ihailijoiden joukkoon. Kenties Pirlo voisi tarjota konkarihyökkääjälle kaivattua vastuuta kesän EM-kisoja silmällä pitäen?

[readmore from=Chelsea]

– Hänestä voisi olla hyötyä, Pirlo vastasi DAZN:lle kysyttäessä Juventuksen kiinnostuksesta vahvistaa joukkuettaan Giroud’lla.

– Olemme keskustelleet seuran kanssa tarpeistamme ja mahdollisuuksistamme talven siirtoikkunassa. Toivottavasti saamme jotain aikaan seuraavien päivien aikana.

Giroud’n sopimus Chelsean kanssa ulottuu kauden loppuun saakka. Entinen Arsenal-kärki on tehnyt kolme maalia yhdeksään otteluun tämän kauden Valioliigassa.

LUE MYÖS: