Arsenalin koirankoppiin joutunut keskikenttäpelaaja Mesut Özil lähestyy siirtoa Turkkiin.

Paikallismediat NTVSpo, Demiroren ja DHA tietävät kertoa, että Özil on suostunut allekirjoittamaan 3,5-vuotisen sopimuksen Fenerbahçen kanssa. Saksalaistaituri on DHA:n mukaan saapunut jo Istanbuliin siirron viimeistelemistä varten.

Özil sai ainakin yhden tarjouksen MLS:stä, mutta päätti siirtyä Fenerbahçen paitaan. Erityisesti Wayne Rooneyn edustaman DC Unitedin kerrottiin olevan 32-vuotiaan pelintekijän perässä.

Özilin sopimus Arsenalin kanssa olisi umpeutunut ensi kesänä. Lontoolaisseura on kuitenkin suostunut maksamaan Özilin loppukauden palkan, vaikka hän jättääkin Tykkimiehet jo tammikuussa.

Ensi kaudesta alkaen Fenerbahçe maksaa Özilille viiden miljoonan euron vuosipalkkaa, minkä lisäksi pelaajalle on luvassa 2,5 miljoonan euron suuruinen allekirjoitusbonus.

Özil ei ole pelannut Arsenalin paidassa viime maaliskuun jälkeen. Mikel Arteta ei löytänyt hänelle paikkaa kauden 2020-21 Valioliiga- tai Eurooppa-liiga-miehistöstä, minkä vuoksi pelaajan on jo pitkään uskottu lähtevän Emiratesilta.

Saksan entinen maajoukkuetähti siirtyi Arsenaliin vuonna 2013. Ennen Englantiin siirtymistään hän edusti Real Madridia, Werder Bremeniä ja Schalkea.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Spor Arena (@sporarena) jakama julkaisu