Ole Gunnar Solskjær on antanut vastauksen Jürgen Kloppille, joka kommentoi Manchester Unitedin rangaistuspotkujen korkeaa määrää Liverpoolin maanantaisen Southampton-tappion jälkeen.

– Kuulemani mukaan Manchester United on saanut enemmän rangaistuspotkuja viimeisen kahden vuoden aikana, kuin minun joukkueeni viimeisen viiden ja puolen vuoden aikana. En tiedä, onko se minun syytäni, vai miten näin voi käydä?, Klopp totesi maanantaina.

Kloppin vertaus ei ollut täysin hatusta vedetty, sillä Solskjærin hypättyä Manchester Unitedin peräsimeen joulukuussa 2018, on joukkue saanut runsaasti enemmän rangaistuspotkuja kuin Liverpool.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL India

@Goal_India
Man Utd have won 27 Premier League penalties since Ole Gunnar Solskjaer took over

Seven more than any other team 🎯

Manchester Unitedille on vihelletty kuluneen kahden vuoden aikana yhteensä 42 rangaistuspotkua kaikki kilpailut mukaan lukien. Samalla aikavälillä Liverpool on päässyt yrittämään maalintekoa pilkulta vain 19 kertaa.

Solskjærin mukaan Klopp yritti kuitenkin vaikuttaa kommenteillaan tuomareihin ennen joukkueiden kohtaamista 17. tammikuuta. Kyseessä ei nimittäin ole ensimmäinen kerta, kun vastustajan manageri on puhunut tuomaritoiminnasta ennen tärkeää ottelua Manchester Unitedia vastaan.

– En minä laske, kuinka monta rangaistuspotkua he ovat saaneet. Jos he haluavat käyttää aikansa huolehtimaan siitä, milloin meitä rikotaan rangaistusalueen sisällä, niin käyttäkööt. Minä en siitä piittaa, Solskjær naurahti ennen keskiviikon liigacup-ottelua Manchester Cityä vastaan.

[readmore from=Manchester-United]

– En voi puhua muiden managerien puolesta ja kertoa, miksi he sanovat tällaisia asioita. Se tosin toimi viime vuonna, ennen FA Cupin välierää [Chelseaa vastaan]. Silloin Frank Lampard puhui aiheesta, eikä meille vihelletty rangaistuspotkua tilanteesta, josta olisi ehdottomasti pitänyt viedä pallo pilkulle.

– Joten ehkä kyse on jälleen tavasta vaikuttaa erotuomareihin. En tiedä, mutta en olekaan siitä huolissani. Kun he rikkovat pelaajiamme, se on rangaistuspotkun paikka. Aina silloin, kun rike tapahtuu rangaistusalueen sisällä.

Manchester United isännöi keskiviikkona Manchester Cityä liigacupin välierässä. Manchesterin derbyn voittaja kohtaa turnauksen finaalissa Tottenhamin, joka voitti tiistai-iltana Brentfordin 2-0.