Chelsea voitti sunnuntaina Englannin Kakkosliigassa pelaavan Morecamben luvuin 4-0 ja eteni täten FA Cupin neljännelle kierrokselle.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Full-time!
A confident display as we progress into the next round of the @EmiratesFACup 🏆 🔵4-0 🔴 #CHEMOR

Mason Mount vei sinipaidat johtoon, kun peliä oli takana 18 minuuttia. Callum Hudson-Odoi levitti pallon maanmiehelleen, joka merkkasi 22-vuotissyntymäpäivänsä komealla kaukolaukauksella vasempaan alakulmaan. 1-0.

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
A goal on his birthday, @masonmount_10 🤩

#EmiratesFACup @ChelseaFC

Hieman ennen puoliaikavihellystä Chelsea tuplasi johtonsa. Hakim Ziyechin tavaramerkkikeskitys tavoitti Kai Havertzin, jonka näppärästä tiputuksesta Timo Werner sai laittaa pallon tyhjiin.

Saksalaishyökkääjä katkaisi osumalla peräti 12 ottelun mittaisen maalittoman putkensa, joten kaivattu onnistuminen oli varmasti hyväksi saksalaisen itseluottamukselle.

Ziyech ➡️ Havertz ➡️ Werner ➡️ GOAL 💥

Toisella puoliajalla Chelsea jatkoi ottelun hallintaa. Kun toista jaksoa oli takana vain neljä minuuttia, onnistui Hudson-Odoi vuorostaan maalinteossa.

Ziyech huomasi nopeajalkaisen englantilaislaiturin pystyjuoksun ja pelasi hänet ovelalla chipillä läpi. Hudson-Odoi otti pallon haltuun ja laukoi sen maalivahdin kautta sisään. 3-0.

Scoring in the third round for the third year running.

What a finish 🔥

Chelsea osui vielä kertaalleen ennen päätösvihellystä, kun Havertz puski César Azpilicuetan keskityksen tarkasti sisään 85. minuutilla.

Maali teki varmasti hyvää myös Havertzin itseluottamukselle, joka onnistui viimeksi maalinteossa lokakuun puolivälissä.

Kai Havertz bags his first #EmiratesFACup goal for @ChelseaFC 🔥

Ottelu päättyi tämän jälkeen 4-0-lukemiin, kun Chelsean maalille palannut Kepa Arrizabalaga onnistui myös pitämään nollapelin.