FA Cupin kolmannella kierroksella nähdään tänään, sunnuntaina, ainutlaatuinen ottelu.

José Mourinhon luotsaama Tottenham matkustaa Englannin kahdeksanneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaavan amatööriseuran Marine AFC:n vieraaksi.

Ero vastustajien sarjaportaiden välillä on suurin koko kilpailun historiassa.

Kello 19.00 käynnistyvä ottelu pelataan Marinen kotikentällä Marine Travel Arenalla. Stadion vetää tavallisesti noin 3200 silmäparia, mutta vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Marinen kannattajat eivät pääse todistamaan historiallista hetkeä paikan päältä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Marine AFC:n kotistadion tunnetaan myös nimellä Rossett Park. Kuva: Getty Images

Marine on kuitenkin reagoinut valitettavaan tilanteeseen erinomaisella tavalla. Se on myynyt jo tuhansia virtuaalisia ottelulippuja tyhjien katsomoiden edessä pelattavaan kamppailuun.

Merseysidelaisseura vahvisti virallisella Twitter-tilillään, että se on myynyt sunnuntain Tottenham-kamppailuun jo yli 17 000 ottelulippua. Rajapyykki ylittyi noin kello yhden aikaan, eikä tahdin uskota hidastuvan.

Ilmoituksen yhteydessä Marine vitsaili Arsenalin tarjonneen Mesut Öziliä joukkueensa avuksi. Marine ei kuitenkaan löytänyt 32-vuotiaalle saksalaistaiturille tilaa sen penkiltä, minkä vuoksi sen oli kieltäydyttävä Tottenhamin paikallisvastustajan huvittavasta ”tarjouksesta”.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos allaoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

– Perjantaina Arsenal tarjosi meille Mesut Öziliä lainalle, jotta hän voisi auttaa meitä kaatamaan Tottenhamin. Olen pahoillani, mutta vaihtopenkkimme on jo täynnä, Marine twiittasi sunnuntai-iltapäivänä.

Virtuaalilipuista kertyvät tulot ovat äärimmäisen tärkeitä Marinelle, joka on menettänyt yli 100 000 puntaa (noin 111 000 euroa) potentiaalisissa tuloissa koronaviruspandemian seurauksena.

LUE MYÖS: Liverpool-legenda Jamie Carragher kuuli Tottenhamin cup-vastustajan ahdingosta ja riensi apuun

Yksi lippu sunnuntain Tottenham-kamppailuun maksaa tasan 10 puntaa. Seura toivoo, että lipputulot ja muut lahjoitukset riittävät turvaamaan seuran tulevaisuuden seuraavien vuosien ajaksi.

Jos allaoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Marine Football Club

@MarineAFC
15,000 tickets sold. Our target was to sell 600. Incredible. Thank you @SpursOfficial & everyone who has bought a ticket. We will never forget it.

We will keep updating the numbers through the day and we believe the final attendance will be announced by BBC.

THANK YOU. #COYM