Manchester United on yllättänyt tällä kaudella monet ja seura taistelee pitkän tauon jälkeen tosissaan Valioliigan mestaruudesta.

Ole Gunnar Solskjærin miehistöllä on edessään toistaiseksi kauden tärkein viikko, kun manchesterilaisjoukkue kohtaa tiistaina Burnleyn ja sunnuntaina Valioliigan kärkikamppailussa verivihollisensa Liverpoolin.

United on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla kaksi, tasapisteissä sarjakärki Liverpoolin kanssa, joka on pelannut yhden ottelun enemmän. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, tasan viikon päästä, ensi viikon maanantaina, manchesterilaisseura saattaa johtaa sarjaa peräti kuuden pisteen erolla!

Vaikka kaikki menisi tällä viikolla Manchester Unitedin osalta nappiin, tarvitsee joukkue vahvistuksia tammikuun siirtoikkunasta, ainakin monen asiantuntijan mukaan.

Yksi heistä on Aston Villan hyökkääjälegenda Gabriel Agbonlahor, joka täräytti viikonloppuna melkoisen arvion. Ex-hyökkääjän mukaan Unitedin tulisi hommata Borussia Dortmundissa kovassa maalivireessä oleva Erling Braut Håland, joka takaisi joukkueelle Valioliigan mestaruuden.

– Minun mielestäni hän on tällä hetkellä täydellisin hyökkääjä, Agbonlahor sanoi talkSPORT:lle.

– Minusta tuntuu, että Borussia Dortmund voi pyytää hänestä mitä vain haluaa. Jos Jadon Sanchon kohdalla puhutaan 100 miljoonasta punnasta, Hålandin kohdalla puhutaan vähintään 180 miljoonasta punnasta.

– Puhutaan naurettavista summista rahaa. Hänestä tulee kaikkien aikojen kallein pelaaja lähtiessään Dortmundista, koska hän kehittyy entisestään kokoajan.

– Valioliigan joukkueista Manchester City, Manchester United, Chelsea ja Liverpool voisivat hankkia hänet. Ja jos yksikin näistä seuroista hankkisi hänet tammikuussa, takaisi hän heille Valioliigan mestaruuden.