Yksi tämän kauden FA Cupin suurimmista yllätyksistä tuli sunnuntaina, kun piskuinen Kakkosliigan Crawley Town pudotti valioliigaseura Leedsin vakuuttavalla 3−0-voitolla.

Leeds koki Englannin neljännen sarjatason seuran käsittelyssä ison yllätyksen. Crawley Town pelasi erittäin hyvin, vaikka Leedsin kokoonpanossa oli kovia, Valioliigassa kuluvalla kaudella hyvin pelanneita nimiä.

Leedsin paidassa kentällä ollut Pohjois-Makedonian maajoukkuemies Ezgjan Alioski ei voinut käsittää, miten ottelu päättyi niin kuin päättyi.

− En löydä sanoja. Olemme todella pettyneitä, tätä tulosta emme halunneet, Alioski sanoi.

Crawley on ollut Kakkosliigassa hyvässä vireessä. Joukkue oli pelannut ennen Leedsiä vastaan pelattavaa ottelua yhdeksän peliä tappioitta.

Leedsin olisi silti pitänyt voittaa. Pääsarjaseura oli selvä ennakkosuosikki.

− Minä olen ainakin erityisen harmissani. Otimme pelin todellakin tosissamme ja halusimme edetä pitkälle, joten tämä oli iso pettymys, Alioski totesi.

Jos asiasta etsii jotain positiivista Leedsin kannalta, niin ainakin joukkue voi keskittyä nyt enemmän Valioliigaan, jossa joukkueen kausi on ollut varsin hyvä. Marcelo Bielsa on luotsannut sarjanousijan sijalle 12.

Crawley Town puolestaan on Kakkosliigassa kuudentena ja jatkaa eteenpäin FA Cupissa.

− Crawleyn pelaajat pelasivat elämänsä pelin, joten onnittelut heille. Mutta en voi vieläkään uskoa, että he voittivat meidät 3−0, että se todella tapahtui, Leedsin Alioski ihmetteli.

Lähde: Yorkshire Evening Post