Englantilaislehti Telegraphin toimittaja Mike McGrath kirjoitti artikkeliinsa muutamista huhuista, jotka saattavat käydä toteen tammikuun siirtoikkunassa tai myöhempänä ajankohtana.

McGrathin mukaan yksi pelaaja, jota koskevaa uutisointia kannattaa tarkkailla, on Arsenalin Kieran Tierney. Napoli oli kiinnostunut skotlantilaisesta laitapakista jo silloin, kun Arsenal hankki hänet Celticistä kesällä 2019.

Napoli pitääkin Tierneytä edelleen yhtenä hankintalistansa pitkäaikaisista kohteista, jota italialaisseura tavoittelee yhä. McGrathin mukaan Arsenal on valmistautunut siihen, että 23-vuotiaasta pakista tulee tarjouksia.

Toinen mielenkiintoinen esille nostettu nimi on Marko Arnautović. Kiinalaista SIPG:tä edustava 31-vuotias itävaltalaishyökkääjä saattaa olla lähdössä lainalle Shanghaista tammikuussa.

Arnautović lähti Kiinaan West Hamista kesällä 2019, mutta paluu lontoolaisseuraan on mahdollinen. Lainasopimus olisi erinomainen asia West Hamille, sillä joukkueella on tarvetta hyökkääjälle, kun Sébastien Haller myytiin Ajaxiin 22,5 miljoonalla eurolla.

Kolmas Telegraphin artikkelissa esiintyvä nimi on Leicesterin Hamza Choudhury. Puolustavalla keskikenttäpelaajalla on Leicesterin kanssa sopimus kesään 2023 saakka, mutta West Bromwichin kerrotaan olevan 23-vuotiaan pelaajan kintereillä.

Leicester ei kuitenkaan suostu päästämään pelaajaa lainalle, vaan WBA:n pitäisi ostaa Choudhury pysyvällä siirrolla itselleen. West Bromwichin lisäksi muut seurat ovat kiinnostuneita, mutta tietojen mukaan Albion johtaa kisaa Choudhuryn hankinnasta.