Chelsean ex-pelaaja Pat Nevin on tyytyväinen siihen, että kesän huippuhankinta Timo Werner onnistui pitkästä aikaa maalinteossa viikonloppuna.

Saksalainen Werner, 24, osui tolppien väliin FA Cupin 4–0-voittopelissä Morecambea vastaan. Samalla päättyi miehen 12 ottelun mittainen maaliton jakso.

– Timo Werner on ollut koko ajan oikeissa paikoissa maalin edessä äskettäisen kuivan jaksonsa aikana, ja se on tuonut hänen managerilleen helpotusta ja uskoa, Nevin sanoo Chelsean verkkosivuilla.

[readmore from=Timo-Werner]

– Todelliset kärkipelaajat eivät piiloudu. He ovat aina nälkäisiä ja poikkeuksetta uskovat, että he hyödyntävät seuraavan tilaisuuden ja siitä tulee seuraavan hyvän maaliputken alku.

Nevin iloitsi luotujen maalintekopaikkojen määrästä ja pelin täydellisestä hallinnasta, mutta kenties vieläkin isompi asia oli nähdä pelaajien yleiset reaktiot.

– Se voi kuulostaa ilmiselvältä asialta, mutta yhtä tärkeää oli nähdä pelaajien hymyilevän ja pelaavan tuollaisella ilolla. Jos olet luova pelaaja tai luova millä tahansa alalla, on paljon tuotteliaampaa tehdä sitä hymy huulilla.

Suurinumeroinen voitto teki hyvää Chelsealle, joka on ollut viime aikoina vaikeuksissa liigakentillä. Sarjataulukossa länsilontoolaiset löytyvät vasta yhdeksänneltä sijalta.