Mesut Özil ei aio jäädä eläkkeelle Arsenal-uransa jälkeen, vaan toivoo pelaavansa seuraavaksi joko Yhdysvaltojen pääsarjassa tai Turkin suurseura Fenerbahçessa.

Özilin, 32, sopimus Emirates Stadiumilla umpeutuu ensi kesänä, eikä hän ole näiltä näkymin pelaamassa Mikel Artetan alaisuudessa enää tällä kaudella.

Özil ei ole esiintynyt Arsenalin paidassa sitten viime vuoden maaliskuun, minkä vuoksi myös talvisiirtoa pidetään täysin mahdollisena.

Saksan entinen maajoukkuetähti piti maanantaina Q&A-tuokion Twitterissä, jossa hän vastasi kannattajien kysymyksiin esimerkiksi tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Özililtä arvuuteltiin, aikooko hän jatkaa uraansa sitten kun hänen päivänsä Arsenalissa ovat luetut. 32-vuotias antoi kysymykseen hyvin yksiselitteisen vastauksen.

– Ehdottomasti aion. On kaksi maata, joissa haluaisin pelata ennen eläkkeelle jäämistä: Turkki ja USA. Jos menisin Turkkiin, voisin siirtyä ainoastaan Fenerbahçeen, Özil vastasi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos allaoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Mesut Özil

@M10
I definitely will. There are two countries I want to play football in before I retire: Turkey 🇹🇷 and USA 🇺🇸. If I went to Turkey, I could only go to Fenerbahce.

Öz Ralte

@oz_ralte
Will you continue your career as footballer after your contract at Arsenal end? #AskMesut

Turkkilaismedioiden mukaan Özil olisi jo suostunut Fenerbahçen sopimustarjoukseen. MLS-seura DC United on osoittanut myös vahvaa kiinnostusta entistä Real Madrid -pelaajaa kohtaan.

LUE MYÖS: Turkkilaismedia otti varaslähdön – Mesut Özilin agentti tarkentaa siirtopuheita

Aiemmin maanantai-iltana saksalaistaituri avasi läheistä suhdettaan istanbulilaisseuraan, kommentoimatta kuitenkaan edellämainittuja siirtohuhuja.

– Kun olin lapsi, vartuin Fenerbahçen kannattajana Saksassa. Jokaisella Saksan turkkilaisella henkilöllä on lempiseura Turkista. Minun lempiseurani oli Fenerbahce. Se on kuin Real Madrid Espanjassa – maan suurin seura, Özil kirjoitti.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos allaoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä

Mesut Özil

@M10
I grew up as a @Fenerbahce fan as a kid in Germany - every German-Turkish person supports a Turkish team when they grow up in Germany. And mine was Fenerbahce. Fenerbahce is like Real Madrid in Spain. The biggest club in the country 🇹🇷