Arsenalin keskuspuolustaja Rob Holding on allekirjoittanut pitkän jatkosopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

25-vuotiaan englantilaistopparin uusi diili Emiratesilla ulottuu kesään 2024 saakka, ja se sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Holding oli lähellä jättää seuran viime kesän siirtoikkunassa, vaikka hän oli tärkeä osa Tykkimiesten rynnistystä kohti FA Cupin voittoa. Mikel Arteta ei aluksi suonut hänelle riittävästi peliaikaa, minkä vuoksi lainasiirto Newcastleen oli pitkään tapetilla.

Espanjalaisluotsin mieli kuitenkin muuttui, eikä Holding ole jäänyt tällä kaudella paitsi kuin kolmesta Arsenalin sarjapelistä. Kaikki kilpailut mukaan lukien Holding on avannut 16 ottelua ja kellottanut tililleen enemmän peliminuutteja kuin kukaan muu Arsenalin toppari Valioliigassa.

Arsenal

@Arsenal
✍️ @RobHolding95 has signed a new long-term contract until 2024, with an option for a further year

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

LUE MYÖS: