Telegraph: Arsenal haluaa uuden maalivahdin – syyshankinta lähtökuopissa vain neljän kuukauden jälkeen

© Kuva: Getty Images

Arsenal havittelee uutta maalivahtia tammikuun siirtoikkunasta, kertoo The Telegraph.

Bernd Leno on ja pysyy Arsenalin selvänä ykkösvahtina, mutta syyskuussa hankitun kakkostorjujan Alex Runarssonin asema Tykkimiesten maalivahtiosastolla ei ole yhtä vakaa.

Arsenal yrittää tiettävästi lainata 25-vuotiaan islantilaisen loppukaudeksi muualle ja hankkia lyhytaikaisen korvaajan tilalle.

LUE MYÖS: Emämunauksesta syntipukiksi leimattu Arsenal-vahti poisti Twitter-tilinsä – kannattajien ahdistelu oli liikaa

Arsenal yritti tuoda Brentfordin espanjalaistorjuja David Rayan viime kesänä Emiratesille, kun se myi Lenon entisen varavahdin Emiliano Martínezin noin 18 miljoonalla eurolla Aston Villaan.

Mestaruussarjaseura ei kuitenkaan suostunut luopumaan Rayasta, jonka kerrotaan olevan taas ensi kesänä Arsenalin tähtäimessä.

Heikosti edellisessä esiintymisessään suoriutuneen Runarssonin uskotaan kuitenkin siirtyvän lainalle, minkä vuoksi maalivahtihankinta on Mikel Artetan mukaan harkinnan alla.

– Aiomme tarkastella, mitä tehdä näiden kolmen maalivahtipaikan kohdalla. Siirtosuunnitelmat, joista keskustelimme seuran kanssa viime kesänä, eivät vastanneet todellisuutta johtuen esimerkiksi Emilianon siirrosta, Arteta kertoi.

– Meillä ei silloin ollut aikaa tehdä, mitä halusimme. Päätimme tarkkailla maalivahtitilannetta uudelleen tässä ikkunassa, ja näin me aiomme tehdä. Yritämme päättää, mitä teemme näiden kolmen paikan suhteen nyt ja tulevaisuudessa.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.