Manchester United laittoi keskiviikkona pyörät pyörimään, kun se kauppasi hollantilaispuolustaja Timothy Fosu-Mensahin noin kahdella miljoonalla eurolla Bayer Leverkuseniin.

The Telegraphin mukaan Ole Gunnar Solskjærin ja Ed Woodwardin tavoitteena olisi myydä vielä seuraavat ylijäämäpelaajat ennen tammikuun siirtoikkunan sulkeutumista.

Manchester United on kuunnellut jo pidempään tarjouksia puolustaja Marcos Rojosta ja maalivahti Sergio Romerosta. Jos kannattavia tarjouksia ei kuitenkaan ilmene, päättyy kummankin argentiinalaispelaajan sopimus Old Traffordilla viimeistään ensi kesänä.

Keskuspuolustaja Phil Jones, joka ei ole pelannut Manchester Unitedin ykkösmiehistössä peräti vuoteen, on myös ollut jo pidempään myynnissä. Englantilaistopparin 120 000 punnan viikkopalkka ja huolestuttava loukkaantumishistoria eivät kuitenkaan tee hänestä erityisen houkuttelevaa vaihtoehtoa millekään ostajalle.

Laitapuolustaja Diogo Dalot ja keskikenttäpelaaja Andreas Pereira, jotka pelaavat tällä hetkellä lainalla Italiassa, täydentävät tammikuun myyntilistan. Kumpikaan ei lukeudu Solskjærin ensi kauden suunnitelmiin, minkä vuoksi kaksikolle yritetään löytää ostajaa jo tämän talven aikana.

[readmore from=Manchester-United]

Ranskan Ligue 1:een yhdistetystä Jesse Lingardista Manchester United ei sen sijaan haluaisi vielä hankkiutua eroon. Solskjær näkee 28-vuotiaalle englantilaispelaajalle tiettävästi käyttöä Eurooppa-liigan puolella, minkä vuoksi kesäsiirtoa pidetään todennäköisempänä.

Potentiaalisen viisikon lisäksi Manchester Unitedin ryhmä pienenee ainakin keskushyökkääjä Odion Ighalolla, jonka lainasopimus Old Traffordilla umpeutuu kuun lopussa.