Arsenal on kiinnostunut Southamptonin laitapuolustaja Ryan Bertrandista, kertoo lontoolaislehti Evening Standard.

Bertrandin sopimus St Mary’s Stadiumilla umpeutuu ensi kesänä, jolloin hän olisi vapaa siirtymään ilmaiseksi muualle. 31-vuotias on käynyt seuran kanssa neuvotteluita jatkopahvista, mutta ne eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta.

Mikel Arteta vahvisti aiemmin tällä viikolla, että Arsenal haluaa tuoda leveyttä vasemman laitapuolustajan tontille ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Kieran Tierney on Sead Kolasinacin lainasiirron myötä ykkösmiehistön ainoa pelaaja, joka hallitsee pelipaikan täysin.

[readmore from=Arsenal]

Bertrand on Chelsean akatemian kasvatti, joka esiintyi lontoolaisseuran ykkösmiehistössä yhteensä 57 kertaa. Hän oli mukana voittamassa sekä FA Cupin, Mestarien liigan että Eurooppa-liigan mestaruutta.

Bertandin lisäksi Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut Crystal Palacen 21-vuotiaasta Tyrick Mitchellistä. Lupaava laitapuolustaja on pelannut tällä kaudella 10 ottelua Valioliigassa.

LUE MYÖS: