Arsenalin teini-ihme Folarin Balogunin ei ainakaan voi välttää mielistelevän seurajohtoa uuden sopimuksen toivossa. 19-vuotiaan Gunners-kasvatin sopimusneuvottelut ovat junnanneet paikoillaan jo pitkään, ja lähtö seurasta alkaa näyttää koko ajan todennäköisemmältä.

Mikel Arteta on toistuvasti kertonut, miten haluaisi pitää hyökkääjäkomeetan seurassa, ja uskovansa myös, että tämä itse haluaa jäädä. Katseet ovat siis kääntyneet pelaajan asioita hoitavien tahojen puoleen. Viime aikojen huhuissa Balogunia on viety lähinnä Bundesliigan suuntaan.

Olipa sitten kyse ohjaillusta toiminnasta tai pelaajan omasta päähänpistosta, ei tämän päiväisen sometoiminnan ajoitusta voi kuin ihmetellä. Reservijoukkueessa perjantaina hattutempun iskenyt teini päätti julkaista oheisen videon juuri, kun edustusmiehistön taival FA Cupissa oli päättynyt tappioon Southamptonille (jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ linkistä).

Mesut Özilin sometiimi julkaisi useita seuraa piikitteleviltä vaikuttaneita posteja sen jälkeen, kun saksalainen oli jätetty joukkueen ulkopuolelle. Balogun olisi kenties voinut oppia keskikenttälegendalta muutakin kuin tämän tyyppistä toimintaa.