Mestaruussarjassa pelaavan Middlesbrough’n manageri Neil Warnock sanoo, että toppari Dael Fry oli menettää silmänsä sunnuntaina, kun häneen kohdistui rike, joka jäi tuomitsematta.

Blackburnin Jarrad Branthwaiten jalka nousi rangaistusalueella niin korkealle, että hän osui nappulat edellä Fryn silmään. Fryn ottelu päättyi siihen paikkaan, mutta Middlesbrough ei saanut tilanteesta pilkkua eikä Branthwaite edes keltaista korttia. Blackburn voitti pelin 1-0.

Mestaruussarjassa ei ole käytössä VAR-teknologiaa, mikä selittää osaltaan sen, ettei tilanteesta puhallettu rikettä. Warnockin mukaan hänen joukkueensa koki selvästi vääryyttä.

– Lääkärin mukaan oli millimetristä kiinni, että hän olisi menettänyt silmänsä, sanoi Warnock BBC Radio Teesille.

– Näin tilanteen kuten kaikki muutkin. Se oli punaisen paikka, se vaaransi pelaajan turvallisuuden. Hänet (Branthwaite) olisi pitänyt ajaa suihkuun, siitä olisi pitänyt tulla punainen.

– Minusta se käänsi koko ottelun. Olin musertunut Daelin puolesta, kun näin, millaisessa kunnossa hän oli.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Sky Sports Football

@SkyFootball
Watch full highlights from Blackburn's win over #Boro, where the main talking point came after just 13 minutes as Jarrad Branthwaite's studs raked down Dael Fry's face as he went for a header in the Rovers box - no penalty was given...👀