Wolverhamptonin lupaava keskushyökkääjä Fabio Silva on kertonut vertailuistaan Cristiano Ronaldoon, sekä haaveistaan pelata samassa joukkueessa portugalilaistähden kanssa.

Silvasta tuli syyskuussa Wolvesin seurahistorian kallein hankinta, kun hän siirtyi FC Portosta Molineux Stadiumille peräti 40 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

18-vuotias portugalilaiskärki allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen Wolvesin kanssa, ja on saanut jo runsaasti vastuuta Nuno Espirito Santon alaisuudessa.

Silva on pelannut Wolvesille 18 ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien ja antanut lupaavia otteita myös Valioliiga-viheriöllä. Maaleja hän on takonut neljä, joista kaksi on syntynyt sarjassa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Fabio Silva on saanut korvata loukkaantunutta Raul Jimeneziä Wolvesin avauskokoonpanossa. Kuva: Getty Images

Noususuhdanteisesta urasta nauttivaa Silvaa on verrattu myös Cristiano Ronaldoon, joka aloitti uransa Sporting Lissabonissa ennen isoja siirtoja Manchester Unitediin, Real Madridiin ja Juventukseen.

Silva on imarreltu, kun hänen nimensä mainitaan samassa lauseessa viisinkertaisen Ballon d’Or -voittajan kanssa, ja toivoo kehittyvänsä tulevien vuosien aikana samalle tasolle kuin Portugalin maajoukkuekapteeni.

[readmore from=Wolverhampton]

– Vertaukset minun ja Ronaldon välillä nousivat esiin urani alkuvaiheessa, kun pelasin Portugalin alle 17-vuotiaiden ja alle 19-vuotiaiden joukkueessa. He vertasivat, miten Cristiano suoriutui sen ikäisenä, Silva kertoi Goalille.

– Hän on vertailukohde. Tunnen silloin ylpeyttä, kun näen nimeni yhdistettynä häneen. Se ilahduttaa minua aina, olosuhteista huolimatta.

– Haluaisin pelata hänen kanssaan jonain päivänä, ja jos mahdollista, jakaa pukuhuoneen hänen kanssaan. Tunnen kehittyväni joka kerta kun pelaan.