Saksalaislehti Bild uutisoi, että Leicesterin 24-vuotias laitahyökkääjä Demarai Gray on jo hyväksynyt sopimusehdot Bundesliigan Bayer Leverkusenin kanssa mahdollisen siirron varmistuessa.

Englantilaispelaaja on halukas siirtymään Leverkuseniin, mutta Leicester ei ole päässyt saksalaisseuran kanssa yhteisymmärrykseen siirtokorvauksen suuruudesta.

Grayn sopimus Leicesterin kanssa on päättymässä tähän kauteen. Hänen peliaikansa seurassa on ollut aiempiin kausiin nähden vähenemään päin, ja Gray onkin pelannut kuluvalla kaudella vain yhdessä ottelussa Valioliigassa ja yhdessä Liigacupin pelissä.

Englannin ja Jamaikan kaksoiskansalainen edusti aiemmin Englannin nuorten maajoukkueita, mutta aikuisten tasolla todellinen läpimurto on jäänyt toistaiseksi tekemättä, eikä kutsua Englannin aikuisten maajoukkueen paitaan ole tullut.

Gray toivoo maisemanvaihdoksen antavan uutta potkua uralle, ja Leverkusenissa peliaikaa voi olla luvassa. Tammikuun siirtoikkuna on kuitenkin umpeutumassa pian, joten seurojen täytyy päästä nopeasti sopuun siirtosummasta.

Lähde: BBC