Brighton on vahvistanut hankkineensa 19-vuotiaan Moisés Caicedon kesään 2025 ulottuvalla sopimuksella Ecuadorin pääsarjassa pelaavasta Independiente del Vallesta.

Caicedo teki debyyttinsä Ecuadorin A-maajoukkueessa viime lokakuussa. Keskikenttämies on pelannut maajoukkueessa yhteensä neljä ottelua ja onnistunut kerran maalinteossa.

Viime vuonna Caicedo juhli myös entisen seuransa kanssa alle 20-vuotiaiden Copa Libertadoresin mestaruutta. Tammikuun alussa häntä vietiin siirtohuhuissa vielä Manchester Unitediin.

– Olemme hyvin tyytyväisiä, että Caicedo on viimein täällä. Hän on suoriutunut Ecuadorissa todella hyvin ja sai tulikasteensa maajoukkueessa vain 18 vuoden ikäisenä. Hän on jännittävä hankinta, mutta on tärkeä antaa hänelle aikaa sopeutua, päävalmentaja Graham Potter kommentoi.

Caicedon siirto Amex Stadiumille on kansainvälistä selvitystä vaille valmis. Sky Sportsin mukaan Brighton maksoi lupaavasta keskikenttäpelaajasta noin 5 miljoonaa euroa.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
✍️ Albion have completed the signing of Moises Caicedo on a contract until June 2025 from Ecuadorian top-flight side Independiente del Valle!

A̷n̷n̷o̷u̷n̷c̷e̷ ̷C̷a̷i̷c̷e̷d̷o̷

𝗖𝗮𝗶𝗰𝗲𝗱𝗼 𝗮𝗻𝗻𝗼𝘂𝗻𝗰𝗲𝗱 😁

🤝 @firsttouchgames

#BHAFC 🔵⚪

Älä missaa hetkeäkään siirtomarkkinoilla, vaan hyppää LIVE-seurantaamme TÄSTÄ!