Manchester Unitedin ex-pelaaja Luke Chadwick haluaisi nähdä Jack Grealishin Punaisissa Paholaisissa, mikäli Paul Pogba lähtee seurasta ensi kesänä.

Manchester Unitedin akatemiakasvatti, ja seuran edustusjoukkueen riveissä 38 ottelua pelanneen Chadwickin mielestä Grealish olisi pelaaja, joka nostaisi seuran uudelle tasolle.

Grealishin siirto saattaa hyvinkin toteutua, mikäli Pogba siirtyy kesällä toisaalle, kuten viime aikoina on vahvasti huhuttu. Chadwick kuitenkin elättelee yhä toiveita sen suhteen, että huippuvireen löytänyt ranskalaistähti jatkaisi manchesterilaisseurassa.

[readmore from=paul-pogba]

– Olisi suuri pettymys, mikäli Pogba lähtee, koska hän on juuri päässyt huippuvireeseen ja pelaa uransa parasta jalkapalloaan, Chadwick sanoi CaughtOffsidelle.

– Voi olla, että se johtuu siitä, että hän haluaa näyttää muille seuroille etsiessään kesäsiirtoa.

– On mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, jos Pogba lähtee. Onko hänestä saatavat rahat tarkoitus laittaa toiseen keskikenttäpelaajaan vai haluaako seura vahvistaa muita pelipaikkoja?

– Jos minä saisin päättää, käyttäisin rahat ehdottomasti Jack Grealishiin, joka loistaa Aston Villassa ja on yksi Valioliigan parhaista pelaajista.

– Jos hän pelaisi sellaisten pelaajien ympärillä mitä Manchester Unitedissa on tarjolla, luulen, että hän voisi olla muutaman vuoden kuluttua yksi maailman parhaista pelaajista.

– Hän pystyy tekemään kentällä mitä tahansa. Hän on osoittanut Villassa ansaitsevansa pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla. Mielestäni hän on pelaaja, joka nostaisi Manchester Unitedin uudelle tasolle.