Liverpool vahvistaa toppariosastoaan jo päivän toisella hankinnalla.

Seura tiedotti hankkineensa Ozan Kabakin saksalaisesta Schalkesta. Kuten pitkin päivää on vuodettu julkisuuteen, Kabak siirtyy Anfieldille alkuun loppukauden kattavalle lainalle. Siitä Liverpool maksaa tiettävästi noin 2 miljoonaa euroa.

Kauden päätteeksi Liverpoolilla on 20-vuotiaaseen Kabakiin osto-optio. Sen suuruus on lehtitietojen mukaan enintään 30 miljoonaa euroa. Tämän aktivoituessa Kabak allekirjoittaa seuran kanssa viisivuotisen sopimuksen.

LUE MYÖS: Virallista! Liverpool teki mielenkiintoisen topparihankinnan Mestaruussarjasta

Arsenal-puolustaja Shkodran Mustafin siirto Schalkeen oli avaintekijä Liverpoolin hankinnalle. Saksalaisseura halusi hankkia Kabakille korvaajan ennen hänen kauppaamistaan, ja sai naarattua Mustafin seuraan ilmaisella siirrolla (lue lisää).

Kabak on 186-senttinen Galatasarayn kasvatti. Istanbulilaisseurassa hän pelasi 18 ottelua, kunnes siirtyi kaksi vuotta sitten Saksan Stuttgartiin 11 miljoonan euron kaupassa.

LUE MYÖS: Huhhuh! Jürgen Klopp pudotti surkeita uutisia Liverpool-puolustajasta

Vain puoli vuotta myöhemmin matka jatkui 15 miljoonan euron kaupassa Schalkeen, jota hän on nyt edustanut 42 ottelussa. Peleistä 14 on tullut tällä kaudella.

Turkin maajoukkueessa Kabak on pelannut seitsemän ottelua.

Liverpool FC

@LFC
It’s official! 😎

@ozankabak4 joins us on loan from @s04 until the end of the season 👊

Älä missaa hetkeäkään siirtomarkkinoilla, vaan hyppää LIVE-seurantaamme TÄSTÄ!