Manchester Cityn laitahyökkääjä Riyad Mahrez ei ole tyytyväinen tilanteeseensa Etihad Stadiumilla, sanoo Algerian maajoukkuevalmentaja Djamel Belmadi.

Mahrez on pelannut yhteensä 119 ottelua Man Cityn paidassa siirryttyään seuraan 68 miljoonalla eurolla vuonna 2018.

29-vuotias on sekä tehnyt että syöttänyt 31 maalia, auttaen joukkueensa esimerkiksi Valioliigan mestaruuteen ja FA Cupin voittoon.

Mahrez ei kuitenkaan ole missään vaiheessa lukinnut paikkaansa Pep Guardiolan avauskokoonpanossa. Tällä kaudella hän on avannut 11 ottelua Cityn 20 valioliigapelistä ja tehnyt niissä viisi maalia.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Manchester City kohtaa Burnleyn keskiviikkoillan Valioliiga-kamppailussa. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Mahrez teki hattutempun. Kuva: Getty Images

Belmadin mukaan entinen Leicester-tähti on turhautunut vähäiseen peliaikaansa, mutta ei aio kehottaa häntä siirtymään muualle, kunhan suoritukset Algerian paidassa pysyvät korkealla tasolla.

– Mahrez ei ole tyytyväinen Manchesterissa, koska hän ei saa paljoa peliaikaa. Hän on luonteeltaan taistelija, joka haluaa pelata joukkueensa kaikki ottelut, Belmadi kertoi DZ Footille.

[readmore from=Manchester-City]

– En voi pyytää häntä jättämään seuraa ja siirtymään muualle. En ole hänen agenttinsa. Tärkein asia on se, että hän pysyy kunnossa ja valmiina pelaamaan maajoukkueen seuraavissa peleissä.

– Hän on kapteenimme. Ymmärrän, miksi fanit ovat hieman peloissaan. Minä uskon hänen kuitenkin nousevan takaisin parhaalle tasolleen, jälleen kerran. Luotan häneen täysin.

Mahrez on pelannut 61 ottelua Algerian A-maajoukkueessa ja tehnyt niissä 18 maalia. Vuonna 2019 hän avitti maansa Afrikan-mestaruuskilpailun voittoon.

Lähde: Goal