Arsenalin legendapelaaja Robert Pires uskoo, että Aaron Ramsey palaa vielä jonain päivänä Tykkimiesten riveihin.

Cardiff Citystä lähtöisin oleva Ramsey siirtyi noin 6 miljoonalla eurolla Arsenaliin vuonna 2008.

Walesin maajoukkuetähti vietti 11 ikimuistoista vuotta Pohjois-Lontoossa, jossa hän voitti kolme FA Cupia ja kaksi Comminity Shieldiä.

Kesällä 2019 Ramsey jatkoi kuitenkin matkaansa Juventukseen, kun hänen sopimuksensa Emiratesilla umpeutui.

30-vuotias keskikenttäpelaaja on päässyt juhlimaan torinolaisseuran kanssa jo Serie A:n mestaruutta sekä Italian supercupin voittoa.

Pires uskoo Ramseyn jatkavan pokaalien voittamista Juventuksessa vielä jonkin aikaa, mutta palaavan sen jälkeen Arsenaliin.

Ranskalaisikonin mielestä Ramsey sopisi Mikel Artetan keskikentälle kuin nenä päähän.

– Hän on todella fiksu ja osaa sopeutua minne tahansa. Juventus on todella iso seura ja Serie A tekee hänestä entistä paremman pelaajan, Pires kertoi TuttoJuvelle.

– Hänen on pysyttävä siellä vielä muutaman vuoden ajan, jonka jälkeen hän palaa Arsenaliin. Niin minä uskon, mutta en ole tietenkään mikään ennustaja.

[readmore from=Arsenal]

– Aaron sopisi täydellisesti Artetan systeemiin, mutta nyt hän kuuluu Juventukselle. Hänen on keskityttävä nykyiseen tehtäväänsä ja voitettava pokaaleja Vanhan Rouvan kanssa.

– Tänä vuonna hän on voittanut jo yhden pokaalin. Toivon, että se oli vasta pitkän jonon ensimmäinen.

Ramsey on pelannut Juventukselle tällä kaudella 20 ottelua, joista 14 on tullut Serie A:ssa ja viisi Mestarien liigassa. Maalinteossa hän on onnistunut kahdesti.