Tottenham kärsi torstai-iltana jo kolmannen peräkkäisen tappion, kun Chelsea oli vahvempi Tottenham Hotspur Stadiumilla maalein 1-0.

Ottelun ainut maali nähtiin avausjaksolla, kun Jorginho sijoitti pallon rangaistuspotkusta ohi Hugo Llorisin.

Tottenham ei käytännössä missään vaiheessa saanut kirivaihdetta päälle, vaan oli läpi ottelun todella aneeminen.

Manchester Unitedin puolustajalegenda Rio Ferdinand ja Spursin ex-pelaaja Jermaine Jenas kritisoivatkin José Mourinhon Tottenhamin heikkoa peliesitystä kovin sanakääntein.

– Tuo Tottenhamin joukkue ja José ovat onnekkaita, että stadionilla ei ole faneja. Heidät olisi buuattu kentältä ulos, Ferdinand aloitti kritisointinsa.

– He olivat surkeita. He vain makasivat pallon alla eivätkä edes prässänneet. He luottivat siihen, että yksilö, Son Heung-min luo yhden maalipaikan pelissä.

– Heillä ei ole menetelmää, enkä näe heillä olevan pelikuvioita. Tottenham näyttää joukkueelta, jolla ei ole aavistustakaan mitä heidän pitäisi tehdä, kun heillä on pallo.

Jenas yhtyi Ferdinandin kommentteihin ja latasi vielä muutamat kritiikit lisää ex-seuralleen.

– Pelisuunnitelmaa ei ole ja mielestäni se on ongelma, Jenas sanoi.

– Näen joukon pelaajia, jotka ovat pelokkaita. He eivät tunnu haluavan palloa, ja se on yksi suurimmista rikoksista, joita voit jalkapalloilijana tehdä.

OptaJoe

@OptaJoe
3 - Tottenham have suffered three successive Premier League defeats for the first time since November 2012 under André Villas-Boas. Fractured.

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.