Mathew Ryan teki Arsenal-debyytissään kyseenalaista historiaa. Pelikiellossa olevaa Bernd Lenoa tuurannut australialaisvahti päästi Aston Villaa vastaan avausmaalin vain 74 sekunnin pelin jälkeen.

Isäntäjoukkue voitti Ollie Watkinsin viimeistelemällä osumalla ottelun 1-0-lukemin.

Villan maali syntyi ottelun toisella minuutilla Gabrielin huolimattoman harhasyötön jälkeisestä hyökkäyksestä. Bertrand Traore tarjosi matalan keskityspallon boksiin, josta Watkins ohjasi sen kimmokkeen kautta verkkoihin.

28-vuotias Ryan oli vasta neljäs kahdella ensimmäisen minuutin aikana seuradebyytissään maalin päästänyt maalivahti Valioliigan historiassa. Brightonista tammikuun siirtoikkunassa lainattu australialainen ei ehtinyt edes koskea palloon ennen takaiskua.

Villa nousi voitolla Tottenhamin ohi sarjataulukossa kahdeksanneksi. Arsenal majailee 10:ntenä neljä pistettä perässä.

Tykkimiehet on pelannut kaksi ottelua enemmän.

OptaJoe

@OptaJoe
1:14 - Mat Ryan conceded just 74 seconds into his first Premier League start for Arsenal, becoming just the fourth goalkeeper in the competition's history to concede within the opening two minutes of their full Premier League debut for a club. Baptism.