Amad Diallo keräsi vyölleen peräti kolme maalisyöttöä ja yhden maalin, kun hän jatkoi loistavia otteitaan Manchester Unitedin alle 23-vuotiaiden joukkueessa.

Manchester Unitedin nuorukaiset päihittivät Blackburn Roversin U23-joukkueen peräti 6-4-lukemin perjantai-illan kymmenmaalisessa trillerissä. Diallon lisäksi maalinteossa onnistuivat Joe Hugill, Hannibal Mejbri ja hattutempun tehnyt Sholas Shoretire.

Atalantasta hankittu Diallo suostui Manchester Unitedin sopimustarjoukseen jo lokakuun alussa. 18-vuotiaan oli kuitenkin odotettava tammikuun siirtoikkunaan saakka, että hänen siirtonsa Old Traffordille saatiin toteutettua.

Norsunluurannikolla syntynyt laitahyökkääjä ei todennäköisesti nouse Ole Gunnar Solskjærin miehistöön vielä tämän kauden aikana, mutta hänen säkenöivät esitykset Unitedin akatemiajoukkueessa ovat varmasti nostaneet hänet lähemmäs norjalaisluotsin suunnitelmia.

Diallo loisti Unitedin paidassa myös tammikuun lopulla, kun hän maalasi kahdesti Liverpoolin U23-joukkuetta vastaan 6-3-voitossa. 21 miljoonan euron siirtosummalla hankittu huippulupaus on tehnyt kahteen peliin siis häikäisevät tehot 3+3.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

B/R Football

@brfootball
18-year-old Amad Diallo’s first game for the Man Utd U-23s:
⚽⚽

Amad Diallo’s second game for the Man Utd U-23s:
🅰️🅰️🅰️⚽