AFC Bournemouth etsii yhä uutta manageria potkut saaneen Jason Tindallin tilalle.

Englannin Mestaruussarjassa pelaava seura on haastatellut viime viikkojen aikana esimerkiksi Arsenal-legenda Patrick Vieiraa ja Huddersfieldin ex-luotsi David Wagneria.

Tuoreimpien lehtitietojen mukaan seurajohto on kuitenkin kääntänyt katseensa Thierry Henryn puoleen.

Henry, joka lukeutuu myös Arsenalin suurimpiin legendapelaajiin, työskentelee tällä hetkellä Montreal Impactin peräsimessä.

Bournemouth on kuitenkin pyytänyt MLS-seuralta lupaa neuvotella 43-vuotiaan ranskalaisluotsin kanssa Tindallin saappaiden täyttämisestä, kertoo The Telegraph.

Myös Arsenalin entinen mestariluotsi Arsène Wenger jakoi mielipiteensä Henryn mahdollisesta maisemanvaihdoksesta keskiviikkoillan Mestarien liiga -lähetyksen yhteydessä.

[readmore from=Arsenal]

– Tiesin Vieiran olleen kehyksessä, mutta en odottanut Henryn – joka on Montrealissa – nousevan esille. Bournemouth on kuitenkin hieno seura ja hyvä testi kenelle tahansa valmentajalle, Wenger kommentoi BeIN Sportsin studiovieraana.

– Heillä on hyviä pelaajia ja he tekevät laadukasta työtä. Se on mielestäni loistava alusta nuorelle managerille osoittaa, että hän pystyy suoriutumaan Englannissa, jonka jälkeen voi edetä Valioliigaan.

LUE MYÖS: