Brighton on tehnyt vuoteen 2025 ulottuvan jatkosopimuksen maalivahti Robert Sánchezin kanssa.

23-vuotias teki debyyttinsä Valioliigassa vasta viime marraskuussa. Espanjassa syntyneen, ja siellä uransa aloittaneen, mutta jo vuonna 2013 Brightonin juniorijoukkueeseen siirtyneen torjujan kurssi on ollut kovassa nosteessa. Neljääntoista pääsarjamatsiin mahtuu kuusi nollapeliä.

– Olemme todella onnellisia siitä, että Robert on sitoutunut meihin pitkäksi aikaa, vakuuttavien esitystensä jälkeen, manageri Graham Potter sanoi.

– Hän on sopeutunut Valioliigaan nopeasti, ja uskomme että hänellä on kaikki edellytykset tulla todelliseksi huippumaalivahdiksi.

Sánchez nousi todella tontilleen melko vauhdilla, syrjäyttäen matkallaan muun muassa Brightonia neljä vuotta edustaneen Mat Ryanin. Australialaistorjuja siirtyi tammikuussa lainalle Arsenaliin, ja osapuolten positiivisia ajatuksia yhteistyön jatkamisesta on jo kuultu. Ryanin sopimus Brightonin kanssa päättyy ensi kesänä.

Oliko Sánchezilla tieto jatkosopimuksesta jo maanantaina, se ei ole tiedossa. Crystal Palace laukoi kahdesti kohti häntä, ja teki kaksi maalia.