Uutisoimme torstaina Liverpool-maalivahti Alissonin isän kuolemasta. Nyt tähtimaalivahti sai lisää huonoja uutisia.

Alisson ei pysty osallistumaan isänsä hautajaisiin Brasiliassa. Epätoivoisesti eri matkustusmahdollisuuksia etsinyt brassivahti joutuu jäämään Englantiin koronarajoitusten takia. Alissonin vaimo on raskaana, mikä vaikeuttaa myös matkustamista.

Perhe odotti Alissonin paluuta kotimaahan, mutta joutui pettymään maalivahdin ilmoitettua joutuvansa jäämään Englantiin.

Perheen läheinen ystävä sanoi Alissonin palaavan Brasiliaan heti, kun se on mahdollista.

– Hän lupasi tulla kolmen viikon sisällä. Heti, kun Liverpoolin aikataulut antavat periksi ja se on muutenkin mahdollista. Tieto siitä, että hän ei voi osallistua isänsä hautajaisiin musertaa hänet. He olivat parhaita kavereita, ystävä kertoi Daily Mailille.

Ei ole tiedossa kaatuiko Alissonin isä José Becker vahingossa järveen vai oliko hän menossa uimaan.

– Josén lempipuuhia oli metsästäminen ja kalastaminen. Niin surullista, kaikki ovat shokissa. José saapui tänne samana päivänä karkuun koronavirusta. Hän oli järvellä yksin, kukaan ei oikeastaan tiedä mitä tapahtui.

[readmore from=Liverpool]

Huonoja uutisia on ollut enemmänkin Anfieldillä. Myös päävalmentaja Jürgen Klopp joutui jättämään äitinsä hautajaiset väliin. 81-vuotias Elisabeth kuoli koronavirukseen tammikuun 19. päivä.

Tukea maalivahti on saanut sosiaalisen median kautta. Brasilialaisseurat Internacional ja Fluminense lähettivät surunvalittelunsa. Myös paikallisvastustaja Everton yhtyi suruun.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katso sen TÄSTÄ.

Everton

@Everton
The thoughts and prayers of everyone at Everton are with Alisson Becker and his family following the tragic news of the death of his father, Jose Becker. 💙

 

Liverpool lisäsi omalle Instagram-tililleen kuvan maalivahdista kuvateksillä: You’ll Never Walk Alone.

Alisson oli otettu viesteistä ja julkaisi kiitokset Twitterissä.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katso sen TÄSTÄ.