Leicester kärsi sunnuntaina jo kuluvan viikon toisen kirvelevän tappion, kun Arsenal haki täydet sarjapisteet King Power Stadiumilta 3-1-lukemin.

Aiemmin viikolla Leicester putosi Eurooppa-liigasta kärsittyään 0-2-yllätystappion Slavia Prahalle. Kettujen viikko oli kaikkea muuta kuin hyvä, eikä pelkästään tappioiden takia.

Jo alkuviikosta selvisi, että viime viikonlopun Aston Villa -ottelussa loukkaantunut James Maddison on tovin sivussa lonkkavamman vuoksi. Leicester menetti lisää avainpelaajiaan sairastuvalle sunnuntain Arsenal-ottelussa, kun sekä Harvey Barnes että Jonny Evans loukkaantuivat.

Kaiken kaikkiaan Leicesterin loukkaantuneiden listalla on jo peräti kahdeksan pelaajaa. Edellä mainitun kolmikon lisäksi sivussa on myös Wesley Fofana, James Justin, Wes Morgan, Ayoze Pérez ja Dennis Praet.

Maddison, Barnes, Evans, Fofana ja Justin ovat kaikki pelaajia, jotka kuuluvat Leicesterin avauskokoonpanoon pelikunnossa ollessaan. Joukkueen loukkaantumistilanne onkin tällä hetkellä jopa törkyisempi kuin Liverpoolilla, jonka sairastuvalla on niin ikään useampi avainpelaaja.

Leicester on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla kolme, mutta tulevien viikkojen aikana himoittu Mestarien liiga -paikka uhkaa luisua käsistä pelaajatilanteen vuoksi.

GOAL

@goal
Wesley Fofana 🤕
Dennis Praet 🤕
Wes Morgan 🤕
Ayoze Perez 🤕
James Justin 🤕
James Maddison 🤕
Harvey Barnes 🤕
Jonny Evans 🤕

Leicester's injury list right now 😬

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.