Manchester United oli viime kesänä Borussia Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sanchon perässä, mutta siirto kariutui lopulta saksalaisseuran korkeaan hintapyyntiin, mitä United ei ollut valmis maksamaan.

20-vuotias Sancho kiinnostaa edelleen manchesterilaisseuraa, mutta Unitedin uskotaan priorisoivan muiden osa-alueiden vahvistamiseen tulevan kesän siirtomarkkinoilla.

Sancho ei siis ole enää manchesterilaisseuran ostoslistan ykkösenä, mutta englantilaispelaajan mahdollista kesäsiirtoa ei voida täysin poissulkea.

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba löi lisää vettä myllyyn tiistaina, kun hän julkaisi Twitter-tilillään Pepsin mainosvideon, jossa hän esiintyi yhdessä Sanchon kanssa.

Videon saatetekstiksi Pogba kirjoitti: ”Vihdoin samassa joukkueessa @sanchooo10 (Jadon Sanchon Twitter-nimimerkki)” ja lisäsi perään silmää vinkkaavan emojin.

Paul Pogba

@paulpogba
Finally on the same team @Sanchooo10 😉 - the @PepsiGlobal team! 🔎 Search #PepsiChallenge on TikTok and duet with us #ad

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Pogban kommentti oli enemmän tai vähemmän piikittelyä Manchester Unitedia kohtaan, joka ei saanut siirtoa maaliin viime kesänä. Samalla hän herätti United-kannattajien toiveet siitä, että Sancho siirtyisi kesällä Old Traffordille.

LUE MYÖS: Paul Pogban tulevaisuudesta saatiin uutta tietoa – tilanne kääntynyt päälaelleen