Liverpoolin loukkaantumisongelmat sen kuin vain jatkuvat.

Jürgen Klopp on vahvistanut perjantain lehdistötilaisuudessa, ettei Ozan Kabak pysty näiltä näkymin pelaamaan Liverpoolin seuraavassa ottelussa Fulhamia vastaan tuoreen tällin vuoksi.

Kabak, 20, siirtyi Anfieldille tammikuun siirtoikkunassa. Torstain 0-1-tappio Chelsealle oli jo turkkilaisen neljäs esiintyminen Valioliigassa, mutta viidettä hän joutuu odottamaan ainakin tämän viikonlopun ylitse.

Kun Kloppilta kysyttiin perjantain lehdistötilaisuudessa, aikooko hän käyttää torstaina Liverpoolin kokoonpanoon palannutta Fabinhoa keskikentällä Fulhamia vastaan, vastasi saksalaisluotsi seuraavasti:

– Se olisi hienoa. Nat Phillipsilla oli eilen ongelma, jonka takia hän ei voinut pelata. Meidän oli päätettävä, valitsemmeko kokemattoman parivaljakon vai peluutammeko Fabinhoa topparina? Klopp kertoi.

[readmore from=Liverpool]

– Nyt Ozanilla on pieni ongelma ottelun jäljiltä. Saamme nähdä, onko hän valmis [pelaamaan sunnuntaina]. Ei näytä siltä, että hän olisi.

Kloppin mukaan tammikuun toinen topparihankinta Ben Davies saattaa tehdä debyyttinsä Liverpoolin seuraavassa ottelussa, kun puolustuslinjasta puuttuvat nyt Kabak, Jordan Henderson, Virgil van Dijk, Joe Gomez ja Joel Matip.

– Tilanteemme ei ole helppo. Hankimme Daviesin ja hänen on sopeuduttava. Hän on todella hyvä pelaaja. Katsotaan, mihin ratkaisuun päädymme. Näyttää siltä, että kaikki muut ovat kunnossa sunnuntain peliin paitsi Ozan.

LUE MYÖS: