Jamie Carragherin mukaan Liverpoolin on tehtävä ”jotain isoa” kesän siirtomarkkinoilla, jotta se voi saada maalihanansa taas kunnolla auki.

Liverpool hävisi jo viidennen peräkkäisen kotiottelunsa Valioliigassa torstaina, kun Chelsea kaatoi Jürgen Kloppin miehistön 1-0-lukemin Anfieldilla.

Liverpool on tehnyt historiallisen heikon putkensa aikana vain yhden maalin vastustajan verkkoon, ja sekin syntyi Mohamed Salahin ampumasta rangaistuspotkusta 1-4-tappiossa Manchester Citylle.

Chelseaa vastaan Liverpool sai aikaan vain yhden laukauksen kohti maalia ja sekin tuli aivan pelin loppuhetkillä. Georginio Wijnaldum pääsi kiinni hyvään keskitykseen, mutta puski pallon suoraan Edouard Mendyn käsiin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
75 minutes gone and still no Liverpool shot on target.

Squawka

@Squawka
An hour gone against Chelsea and still no shot on target from Liverpool as yet.

Carragherin mielestä Liverpool, joka hallitsi kamppailun aikana palloa lopulta 54-prosenttisesti, näyttää ottelusta toiseen neuvottomalta maalin edessä.

– He ovat menettäneet maalinsa, eivätkä he näytä olevan edes lähellä maalintekoa. Pelin viimeisen 20-minuuttisenkaan aikana et usko heidän onnistuvan. Tuntui siltä, kuin maalin tekeminen olisi kaivannut suuren virheen Chelsealta, Carragher totesi Sky Sportsille.

Liverpoolin entinen huippupuolustaja ei myöskään ymmärtänyt, miksi Valioliigan maalipörssin kärjessä oleva Salah vaihdettiin pois kentältä jo tunnin pelin jälkeen.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp tarjosi selityksen Mohamed Salahin aikaiselle pelaajavaihdolle: ”Se oli todella harvinaista häneltä”

– En voinut uskoa sitä, kun Salah otettiin pois kentältä. On hyvin outoa ottaa joukkueesi paras maalintekijä pois kentältä. Klopp ei ole koskaan pelännyt tehdä niin, eikä Salah ollut tänään parhaimmillaan, mutta tämä ei ollut peli, jossa oli varaa menettää hallintaa, Carragher jatkoi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Mohamed Salahin aikainen vaihto aiheutti ihmetystä. Kuva: Getty Images

– Hän ei ole mahtava pelaaja pallollisena, sillä hän on parempi juoksemaan sen kanssa ja tekemään maaleja. En tiedä, oliko kyse terävyydestä, kuormituksesta vai mistä, mutta pidin Kloppin ratkaisua todella outona.

– Kun tarvitset maalit, heität kentälle niin monta maalintekijää kuin mahdollista. Mutta minun mielestäni Liverpoolin on tehtävä jotain iso siirtomarkkinoilla tehdäkseen taas maaleja.

Carragher kritisoi myös Liverpoolin alakertaa, jossa nähtiin jo kauden 20. eri topparipari loukkaantumisesta palanneen Fabinhon hypättyä ensi kertaa talvihankinta Ozan Kabakin rinnalle.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

B/R Football

@brfootball
Ozan Kabak and Fabinho are Liverpool's 20th center-back pairing of the season 😳

– Neljän miehen alakerta oli aivan levällään. Heidän on löydettävä jokin keino päästä tämän hankalan ajanjakson ylitse ja takaisin vireeseen, Carragher jatkoi.

– Tilanne on tietysti ennennäkemätön, johtuen loukkaantumisista ja tyhjistä katsomoista, mutta joukkueen on siitä huolimatta keskityttävä olennaiseen ja työskennellä niin kovaa kuin mahdollista. He ovat menettäneet itseluottamuksensa, eikä väsymys auta asiaan.

LUE MYÖS: