Liverpoolin ympärillä on riittänyt kuohuntaa viime aikoina. Joukkue on esiintynyt surkeasti ja hävinnyt peräti viisi Valioliigan kotiotteluaan perätysten.

Viimeisin tappio nähtiin torstaina, kun Chelsea haki Anfieldilta täydet sarjapisteet 1-0-lukemin. Ottelussa nähtiin kaksikin puhuttavaa tilannetta: Mohamed Salahin aikainen vaihtokomennus, sekä Sadio Manén pysyminen ”väkisin” pystyssä rangaistusalueella.

Näistä jälkimmäinen sai alkunsa Liverpool-hyökkääjä Michael Owenin kommenteista. Owen sanoi ottelun jälkeen, että Mané pysyi kaksinkamppailutilanteessa Andreas Christenseniä vastaan väkisin pystyssä, koska hän ei halunnut pilkkuvastuuta kantavan Salahin tekevän taas maalia.

Owenin mukaan Manén ratkaisussa ei ollut kyse rehdistä pelistä, vaan pitkäaikaisen joukkuetoverinsa sabotoimista, koska he kumpikin taistelevat kausi toisensa jälkeen Valioliigan maalikuninkuudesta. Aiheesta lisää voit lukea TÄSTÄ.

Ex-huippupelaaja, nykyisin jalkapalloasiantuntijana toimiva Tony Cascarino ei ainakaan vähentänyt kohua seuran ympärillä, kun hän antoi viikonloppuna analyysinsä Liverpoolin tulevaisuudesta talkSPORT:n haastattelussa.

[readmore from=Liverpool]

Liverpoolin kannattajaksi tunnustautuvan Cascarinon mukaan on väistämätöntä, että Liverpool menettää kesän siirtoikkunan aikana ainakin yhden hyökkäystrioon (Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino) kuuluvan pelaajan.

– Luulen sen olevan väistämätöntä, että yksi hyökkäystrion suurista pelaajista lähtee tänä kesänä, Cascarino sanoi.

– Ongelmaksi saattaa muodostua se, että ympäri Eurooppaa yhdelläkään seuralla ei ole käytettävään sellaisia ​​summia, joita Liverpool haluaisi Mo Salahista, Manésta tai Firminosta.

– Kesän siirtoikkuna tulee olemaan normaalista poikkeava useille seuroille, mukaan lukien Liverpoolille.