Barcelona on tehnyt sopimustarjouksen Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Agüerolle, kertoo argentiinalaismedia TyC Sports.

Agüeron tulevaisuus Etihad Stadiumilla on tällä hetkellä hämärän peitossa. Argentiinalaiskärjen sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen, eikä Pep Guardiola ole varma, onko seura valmis tarjoamaan 32-vuotiaalle jatkopahvia.

Agüerosta kiinnostunut Barcelona ei kuitenkaan ole jäänyt pyörittelemään peukaloitaan ja seuraamaan tilanteen kehittymistä etäältä, vaan laittanut Cityn paineen alle tarjoamalla maalitykille sopimusta, joka astuisi voimaan ensi kesänä.

Barcelona on erittäin halukas tuomaan Agüeron ilmaiseksi Camp Noulle. Hankinnalla katalonialaisseura uskoo parantavan mahdollisuuksiaan pitää Lionel Messi tyytyväisenä ja ainakin vielä yhden kauden riveissään. Agüeron ja Messin kerrotaan olevan hyviä ystäviä keskenään.

[readmore from=Siirtouutiset]

TyC Sportsin mukaan Agüerolla on muitakin siirtovaihtoehtoja, jos hänen menestyksekäs aikakautensa Manchester Cityssä tulee tänä kesänä päätökseen. Agüeron edustajiin on tiettävästi oltu yhteydessä myös PSG:stä, Internazionalesta ja MLS-seura Inter Miamista.

Vuodesta 2011 lähtien Manchester Cityssä pelannut Agüero on tehnyt joukkueessa yhteensä 256 maalia 381 otteluun. Argentiinan maajoukkueessa hän on pelannut 97 ottelua, joissa on syntynyt 41 täysosumaa.